Atlantica Aegean Park - Rhodos

Etter at lillemor ble født for over 4 år siden har vi ikke reist annet enn til Danmark. Som var heeelt fanastisk, MEN det begynner jo å friste med en tur til sydligere strøk også. Spesielt nå som lillemor kommer hjem fra barnehagen og sier at bestevenninnen skal til Syden og spør om ikke vi også kan til Syden. Hun vil jo ut å fly hun og! Oppi lufta! Og hun vil også til Syden! Hva nå enn det er? Mamma, hva er Syden??

Så etter å ha fått en mail der jeg kunne plukke ut 1 av 4 reisemål fra Star Tour og skrive om dette reisemålet måtte jeg jo bare... bare for å drømme meg litt bort! Blue Village Atlantica Aegean Park ligger ved Kolymbiastranden. Det har All Inclusive, Bamseklubben fra 3-5 år (noe som sikkert hadde vært supert for lillemor!), lekeplass, gratis inngang til et badeland som har bassenger og sklier tilpasset barn og voksne i alle aldre. I tillegg er det et fantastisk bassengområde på hotellet der man har bassenget rett ved terrasen på mange av rommene. Hvor digg og enkelt hadde ikke det vært?? De har et aktivitetsbasseng med sjørøverskip som lillemor synes så veeeldig morsomt ut og babybasseng med soltak. I tillegg er det massevis av rom for avslapning og ikke minst STRANDA som ligger like ved. Stranda er et must når man er i Syden synes jeg:)

Kolymbiastranden ligger rett foran hotellet.

Mange av romtypene på Atlantica Aegean Park har direkte utgang til bassenget.

Hotellets største bassengområde med aktivitetsbasseng.

Barnebassenget med sjørøverskip ligger ved siden av hovedbassenget.

 

Måtte bare sitere noe av teksten... Hvor digg høres ikke dette ut...? :

"Hvis du vil ha det litt mer luksuriøst en dag kan du forhåndsbestille en av de private loungene nær stranden. Loungene har kjøleskap, sofa og bord. På plenen utenfor står det fire private solstoler. Bestill gjerne noe fra mat- og drikkepakken som hotellet tilbyr til loungen."

Ja takk! Gjerne!! 

Hotellet er delt inn slik at rommene ligger i fire forskjellige deler; "Premiumrommene ligger i to av hotelldelene. Premium Seaside-delen ligger nærmest havet. Vil du bo mer eksklusivt velger du Premiumdelen. Premiumbygningene ligger atskilt fra resten av hotellet på den andre siden av gangveien. Her finner du basseng med nedsenket bassengbar og à la carte-restaurant. Hotellbygningen og de separate bygningene med både dobbeltrom, familierom og romslige familiesuiter ligger ved det store hovedbassenget og aktivitetsbassenget. "

Det høres igrunnen helt fantastisk ut alt sammen!

Ellers så ligger hotellet 1,5 km fra sentrum, de har noe som kalles Fun Break som er fra alderen 6-11 år, The Hangout for alderen 12-15 år. Noe for hele familien med andre ord. All Inclusive er også helt genialt for barnefamilier synes jeg. Stor buffèfrokost - lunsj og middag, pluss småmåltider og drikke dagen lang. Det er skikkelig luksus rett og slett! Det er også gratis trådløst internett i rommene, i resepsjonen og ved bassengsområdet. Så man kan legge ut bilder på instagram, facebook og blogger om hvor deilig det er med ferie i sydligere strøk! Hehe... Spesielt om man vet at det er en gufsete regnværsdag her hjemme! 

Eksempel på familiesuite i Premium Seaside-delen.

Eksempel på familiesuite i Premium Seaside-delen.

I Premium Seaside-delen finnes det familiesuiter med direkte utgang til basseng.

Markterrassene i Premiumdelen har direkte utgang til basseng.'

Bamse kommer på besøk.

Gratis entré til badelandet hver dag.

Jungle Friends har fire vannsklier for barn 6?12 år.

Ja, om ikke dette ser fantastisk deilig ut så vet ikke jeg!! Klikk deg inn og se og les mer! ! Og begynn å spare! Tror vi må ut å kjøpe oss en Syden sparebøsse:):):)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hekleriheklera

hekleriheklera

29, Porsgrunn

Jeg er en jente på 27 år som bor sammen med min kjære, Murmel min, og lille godjenta vår, Saga, født 3 mars 2010. Verdens beste lille jente. Ble hekta på hekling da jeg var gravid og hver ledige kveld tilbringes med heklenål og garn.

Kategorier

Arkiv

hits